Uutta: tilaa ilmoitukset pian sulkeutuvista pelikohteista

Nyt saat kätevät ilmoitukset (web push: uusin Firefox, Google Chrome ja Safari) suoraan työpöydällesi pian sulkeutuvista pelikohteista kunhan sinulla on internetselain avoinna (Safarissa toimii muutoinkin). Mene AnnaBetin suomenkieliselle etusivulle https://annabet.com/fi/ ja klikkaa ”Tilaa ilmoitukset pian sulkeutuvista kohteista” (katso kuva alla).

Mitä hyötyä?

Noin viikko sitten julkaisimme kätevän veikkauskalenterin jonka avulla näet kätevästi älylaitteesi tai tietokoneesi kalenterista tulevat Monivedot, Vakiot ja Tulosvetokohteet pelivaihtoineen. Kalenterissa ei kuitenkaan ole ilmoitustoimintoa, joten saatat silti missata hyvän pelikohteen. Nyt jos vain satut istumaan koneellasi ja internetselaimesi on auki (AnnaBetin sivun EI tarvitse olla auki ja huom! Macin Safarin ilmoitusten kautta toimii myös ilman että Safari on auki) niin saat n. 15-20 min ennen pelikohteen umpeutumista pienen ilmoitukset ruudun reunaan josta näet mikä pelikohde on pian sulkeutumassa (=ottelu alkamassa). Ilmoitusta klikkaamalla pääset AnnaBetin etusivulle, josta luonnollisesti löytyy parhaat ohjelmallisen pelaamisen työkalut erityisesti muuttavakertoimiseen vedonlyöntiin.

Jatkossa voimme myös lähettää ilmoituksia sivustoamme koskevista uutisista ja tarjouksista. Huomaa että selainilmoitukset ovat hyvin hillittyjä, poistuvat itsestään muutaman sekunnin kuluttua ruudulta, ja voit estää ne milloin tahansa.

Selainkohtaiset käyttöohjeet

Google Chrome -selaimessa esiin tulee seuraava valikko:

josta klikataan Continue. Tämän jälkeen ilmestyy ruutu:

josta klikataan Salli. Katso lisätietoja Googlen ohjesivulta.

Firefox 44 tai uudempi: sama ikkuna ilmestyy myös Firefoxiin kuin Chromeenkin, mutta ilmoitukset hyväksytään seuraavasta ruudusta joka ilmestyy edellisen ruudun Continue-nappia painamalla:

Tästä tulee klikata Always Receive Notifications. Lisätietoja uusimman Firefoxin web push -tekniikasta: https://hacks.mozilla.org/2016/01/web-push-arrives-in-firefox-44/

Safari (OS X El Capitan):  esiin tulee valikko josta tulee sallia AnnaBetin ilmoitukset.

Macin Safari (OS X) on tietääksemme ainoa selain joka tukee ilmoitusten vastaanottamista vaikkei internetselaimesi olisi avoinna. Näet myös ohi menneet ilmoitukset OS X:n ilmoituskeskuksesta. Lisätietoja Applen tukisivuilta.