Suunniteltu päivitystyö suoritettu

In English: https://blog.annabet.com/planned-upgrade-work/

Jos et vieläkään pääse sivustollemme, niin tyhjennä DNS-välimuisti päätelaitteestasi sekä kaikista verkkolaitteistasi. Helpoiten tämä käy kun käynnistät kaikki laitteesi uudelleen (tietokone/mobiililaite + reititin/modeemi).

Maanantai 26.3.2018

Klo 17.00: Sivut avattu!

Klo 14.53: Viimeiset tsekkaukset menossa. Olemme toiveikkaita että sivut saataisiin avattua 1-2 tunnin sisällä.

Klo 12.45: Sivustolle pääsy suljettu, jotta voimme kopioida viimeisimmän datan uudelle palvelimelle. Arkistodataa on kopioitu jo muutaman päivän ajan.

Uusien ominaisuuksien esittelyitä (tilasto-ominaisuudet esitellään englanninkielisellä sivulla linkissä yllä):

  • Monivetoapu käsittelee nyt jopa 50% enemmän ei-pelattuja rivejä isoissa Monivedoissa (pienemmissä se on aina käsitellyt 100% mahdollisista tulosyhdistelmistä)
  • Monivetoapu hakee kertoimet 3 kertaa tiheämmin Veikkaukselta. Huom! Veikkauksen oma viive on yleensä vähintään 10 minuuttia.
  • Tulosvetoavussa on mahdollista pelkästään tallentaa (automaattisen Veikkaukselle pelaamisen sijaan) valitut tulokset pelikirjanpitoon (esim. jos pelaat rivit Veikkauksen kautta kimppapeleinä) – näet kätevästi tulosten lopulliset kertoimet tulostarkistuksemme kautta.
  • Vakio-ohjelma simuloi eri osumien todennäköisyydet (esimerkissä 8 kohteen Vakio):

Yleistä:

Kuukausien päivitystyö alkaa olemaan siinä vaiheessa, että pääsemme ottamaan käyttöön uuden entistäkin tehokkaamman palvelimen (12 Core Intel Xeon, 64 GB RAM, 2 x 500 GB SSD RAID + 3 TB HDD). Pelkästään rautaa emme päivitä, vaan koko sivuston ohjelmisto on päivitetty, ja useat palvelumme saavat parannuksia ja uusia ominaisuuksia. Toivomme asiakkailta kärsivällisyyttä, sillä tämä suurten tietokantojemme siirto ja tietokantamuutosten teko kestää pitkään nopeimmiltakin koneilta. Esimerkiksi kerroindata-arkistomme suuruus on yli 100 gigatavua. Katkoksen aikana asiakkaat tullaan ohjaamaan blogimme puolelle jossa jaamme tilannepäivityksiä.

Mikäli katkos venyy maanantai-iltaan, ja asiakkailta jää siten Moniveto tai Vakio pelaamatta, niin hyvitämme näissä tilanteissa automaattisesti lisäämällä voimassa olevaa tilausaikaa. Sähköpostimme toimii normaalisti, mutta toivomme malttia kyselyiden suhteen. Tiedotamme myös Facebookissa ja Twitterissä.

One thought on “Suunniteltu päivitystyö suoritettu”

Kommentointi on suljettu.