Uutta: entistä paremmat tilastot live-vedonlyöntiin, naisten sarjojen tilastoja lisätty

Uusia ominaisuuksia Tilastot Pro -palvelussamme:

8.2.2014: Vapaasti valittava totals-raja (yli / alle x maalia tai pistettä) tilastoissa. Uusi älykkäämpi ”Ottelut yhteisiä vastustajia vastaan” painottaa nyt enempi sellaisia otteluita joiden keskinäiset ajankohdat ovat lähempänä toisiaan + että ne olisivat mahdollisimman tuoreita otteluita.

9.2.2014: Parannettu live-vedonlyöntisuodatus: nyt myös 2. erän jälkeinen tulossuodatus (jääkiekko). Voit myös suodattaa yhtäaikaa sekä 1. erän että 2. erän tulosten perusteella otteluita. Eli vaikkapa hakea sellaiset ottelut joissa tilanne on ollut 1-1 ensimmäisen erän jälkeen ja 2-2 toisen erän jälkeen (kaikki mahdolliset tuloskombinaatiot haettavissa). Lisäksi voit nyt tarkastella pelkästään 2. erän tai 3. erän tuloksia tietyn ensimmäisen erän suodatuksen perusteella.

Esimerkki eilisestä Venäjä – Saksa naisten olympialaisten jääkiekko-ottelusta joka oli 0-0 tilanteessa 1. erän jälkeen (ottelun kertoimet ennen pelin alkua 1.30 – 6.00 – 6.50):

Yllä näet kaikki 2. erän tilanteet otteluista joissa Venäjä on ollut suuri suosikki (kertoimet <= 1.30) ja Saksa selkeä altavastaaja (kertoimet >= 6.00).

Esimerkkikerroin Betssonin live-vedonlyönnistä 2. erän yhteismaalimäärä alle 1.5. Tilanne kahden erän jälkeen oli 0-1 Saksalle. Seuraavaksi tarkastelemme kuinka kyseiset joukkueet ovat pelanneet vastaavien 2. erän jälkeisten tilanteiden otteluissa:

Olemme valinneet tilastosuodatuksiin Venäjä 1 maalin tappiolla ja Saksa 1 maalin johdossa 2. erän jälkeen. Nyt näkyvissä ovat otteluiden lopputulokset. Löytyi 3 samanlaista ottelua ennen eilistä ottelua ja yhtäkään niistä ei Saksa ollut lopulta voittanut (huomaa että olemme edelleen suodattaneet myös kertoimien mukaan: <= 1.30 Venäjä ja >= 6.00 Saksa). Teimme toki ennen pelipäätöstä myös laajempia hakuja/suodatuksia tutkiaksemme Venäjän nousukykyä viimeisessä erässä, sekä Saksan mahdollisuuksia pitää johtonsa.

 

Yllä esimerkkikertomia live-vedonlyönnistä toisella erätauolla (Betsson). Voit myös kätevästi laskea tilastoja tasoituksilla esimerkiksi Venäjä -2.5 maalia / Saksa +2.5 maalia kun 1. erän jälkeen Venäjä johtaa 2 maalilla (Saksa 2 maalia takana).

Olet varmaan jo huomannut että olemme lisänneet viime aikoina naisten sarjojen tilastoja: