Suomen jääkiekkonaiset vahvoja jatkoajalla

Tilastot Pro -palvelumme käyttäjät näkivät yhden napin painalluksella (”Jatkoaika”) Suomen jääkiekkonaisten hienon menestyksen jatkoaika (+rankkarit) -tuloksissa viimeiseen noin 10 vuoteen. Tilastoissamme on mukana olympialaiset, MM-kisat ja ystävyysottelut (ei välttämättä kaikkia harjoituspelejä), ja meidän datan mukaan viimeisestä 12 ottelusta Suomi on hävinnyt vain yhden (1) kun peli on ollut varsinaisen peliajan jälkeen tasan.

Yllä pelkästään jatkoajan / rankkareiden tulokset jotka on helppo nähdä painamalla tilastosuodattimesta ”Jatkoaika”-nappia. Vihreällä voitot, punaisellä häviöt. Livevedonlyönnissä tarjolla oli kolmannen erän jälkeen Suomelle n. 1.60 – 1.70 kertoimia voitosta mahdolliset rankkarit mukaan lukien. Kyseessä siis äsken pelattu Sveitsi – Suomi -ottelu.

Tilaa palvelu tästä vaikka pidemmäksi aikaa (määrä-valinta, huomaa alennukset pitemmissä jaksoissa). Tilastosuodatin näkyy kaikissa otteluvertailusivuillamme. Muista ensin luoda käyttäjätunnus pääsivustollemme jos sinulla ei sellaista vielä ole: http://annabet.com/fi/register/

Verkkokauppaan on eri tunnukset, eikä sinne ole pakko rekisteröityä. Tämä johtuu siitä että se on kolmannen osapuolen tarjoama kauppasovellus.