Poimintoja Liigan semifinaaleihin

Hetkinen-blogissa (klikkaa kohtaa Uutiset -> Pudotuspelien ilmiöt vahvistuvat semifinaaleissa) on hyviä ajatuksia Liigan välieriin.

Kotiedut putoavat. Pelaajat ovat hereillä, lähes ylikorkeassa vireystilassa ottelun alusta loppuun.

Painetila ja tarkkaavaisuus pienentävät myös maaliodottamia. Semifinaaleissa maaleja voi odottaa syntyvän vielä kymmenyksen – kaksi vähemmän ottelua kohden edelliseen pudotuspelikierrokseen nähden.

Katso Liigan tilastot tästä. Muista myös Tilastot Pro -palvelu, jolla voit kätevästi suodattaa tilastoja mm. playoffsien vs. runkosarjan, kertoimien ym. kriteerien mukaan. Kyseessä on ainutlaatuinen palvelu joukkuekohtaisiin tilastotutkimuksiin, ja myös livevedonlyöntiin eräkohtaisilla tilastoilla. Voit esimerkiksi hakea kaikki ottelut joissa joukkue on johtanut kahdella maalilla 1. erän jälkeen 1.50 – 1.70 kertoimisena suosikkina. Aikakone-toiminnolla näet tilastot vaikkapa ennen tiettyä ottelua / päivämäärää. Esimerkiksi Suomen maajoukkueen tilastot juuri ennen MM-kultaottelua, tai kun suosikkijoukkueesi kärsi karmaisevan tappion. Näiden työkalujen avulla voit etsiä tuottoisia trendejä vedonlyöntiin.

Tuomarit ovat ihmisiä, ja jos otteluiden sisällä tapahtuu ”hyvittämistä”, tapahtuu sitä joskus myös joukkueiden uudessa kohtaamisessa, Media luo painetta hyvittämiseen, ja jotkut valmentajat – esimerkiksi Lukon huippuälykäs ”wanha kettu” Risto Dufva pystyy vaikuttamaan jonkin verran erotuomariin.

Myös MonkeyOddsilta löytyy vihjeet illan kierrokselle: http://monkeyodds.com/betting-tips/2015/04/03/finland-hockey-liiga-semifinals-karpat-jyp-tappara-lukko-betting-tips/

JYP looked really good in all areas and on top of all goalkeeper Tarkki was almost in a magical form. JYP defense made way too many easy errors in the regular season but experienced players have raised their performance level just like we expected. This team is in a perfect state now and ready to meet Kärpät, and definitely not a big underdog.

Kannattaa myös lukea Guide to successful ice-hockey betting : top 10 things to look for

Tappara – Lukko joukkuevertailutilastot ja kerroinvertailu

Kärpät – Jyp joukkuevertailutilastot ja kerroinvertailu