Uudistunut Tulosvetoapu

Tulosvetoapu käyttää nyt Veikkauksen uutta ohjelmalliseen pelaamiseen tarkoitettua JSON-rajapintaa (vanhan käyttöliittymän tuki loppuisi 1.1.2015). Tulosvetoapu Poisson-versioon on mm. lisätty kohteiden pelivaihto ja peliaika näkyviin. Maalirajat toimivat nyt täysin automaattisesti. Uuden rajapinnan kautta automaattinen pelaaminen on huomattavasti nopeampaa. Pienempi viive kertoimien haussa. Tulosvetoapu Poissonilla voit kätevästi hakea ylikertoimiset Veikkauksen tulosvetokertoimet Poisson-jakaumaan tai omiin rajakertoimiisi perustuen. Tallentamasi rajakertoimet toimivat samalla myös Monivetoavussa.

Tulosvetoapu Plus on kätevän ”automaattinen” ylikertoimien metsästäjä, sillä se vertaa Veikkauksen kertoimia kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen tulosvetokertoimiin, ja käyttäjän tarvitsee vain valita korostetun punaisella näkyvistä ylikertoimista haluamansa.

Perus Tulosvetoapu on ilmainen, ja sen avulla saat kätevän tulostarkistuksen ja automaattisen pelikirjanpidon tulosvetopelaamiseesi.

 

Tshekki-Slovakia-TV70