Tilastot Pro -demo: Jokerit voitoton Helsingin ulkopuolella viimeiseen 9 playoffs-otteluun

AnnaBetin Tilastot Pro -palvelulla voit kätevästi suodattaa joukkuekohtaisia tilastoja vaikka ottelun vedonlyöntikertoimien mukaan, tai tässä tapauksessa esimerkkinä on Lukon kotona pelaamat ja Jokereiden vieraissa pelaamat playoffs-ottelut. Huomaa että Jokerit ei ole voittanut viimeiseen 9 otteluun Helsingin ulkopuolella. Vierasjoukkueena voitot on tullut vain Helsingin IFK:sta.

Tilastosuodatin mahdollistaa samat tilastot kätevästi vaikka vain ensimmäisen erän kohdalta (tai toisen tai kolmannen). Alla oleva kuvakaappaus on otettu ennen tämän illan (21.3.2013) Lukko – Jokerit ottelua. Ottelun parhaat 1×2-kertoimet olivat: 3.77 – 4.53 – 1.85 (Veikkauksen kertoimet 3.30 – 3.95 – 1.85). Ottelu päättyi Lukon 5-2 voittoon, ja näin ollen se oli Jokereille jo 16. tappiollinen vieraissa pelattu playoffs-ottelu Helsingin ulkopuolella.

Helsinki vastaan Rauma -tilastot taas kertovat että Lukko ei ole voittanut kertaakaan Helsingissä 15 viimeisellä käynnillään varsinaisella peliajalla (10-5-0). Kolme jatkoaikavoittoa sentään on tullut:

Vertaa Lukko – Jokerit