Monivetoavussa parannettu odotusarvoihin perustuva suodatus

Nyt voit määrittää Monivetoavun suodatusasetuksista haluamasi vähimmäisodotusarvon jo ennen rivien hakua. Odotusarvo lasketaan joko omista rajakertoimistasi, todennäköisyyslaskenta-asetuksistasi tai vertailukertoimista. Mikäli jätät ruudun tyhjäksi, niin palvelu toimii kuten ennenkin. Voit edelleen rajata myös jo suodatettujen rivien listalta pois haluamasi odotusrajan alle jäävät rivit. Huomaa että hakujärjestys (satunnainen, suurin kerroin jne.) ei ole käytössä kun odotusarvosuodatus on aktivoitu (arvo suurempi kuin 0). Lisäksi odotusarvosuodatus ei toimi ’hae pelaamattomat rivit’ -toiminnossa vaan siinä sinun tulee tehdä se 2-vaiheisesti kuten ennenkin,  eli suodattaa erillisellä toiminnolla jo haetuista riveistä pois haluamasi odotusrajan alle jäävät rivit.

Vinkki: Mikäli odotusarvoltaan positiviisia rivejä löytyy merkittävästi enempi kuin haluaisit pelata, ne listataan tulosjärjestyksessä pienimmästä maaliluvusta suurimpaan. Saat näistä satunnaisen otannan siten että valitset alussa rivimääräksi maksimimäärän ja sen jälkeen suodatettujen rivien listauksesta valitset Poista yksittäisiä rivejä ja tämän jälkeen Jätä näiden joukosta satunnaiset [  ] € rivit. Eli tuohon voit syöttää sen lopullisen pelisumman jolla näitä ylikertoimisia rivejä haluat pelata.

Muistutuksena että jos pelaat 4 kohteen SuperMonivedossa maalilukuja 6 tai enemmän – tai SuperMoniveto5:ttä, ei järjestelmämme välttämättä muodosta kaikkia mahdollisia tulosyhdistelmiä (paitsi Monivetoapu Wizardin erillinen toiminto pelaamattomien rivien haku pystyy muodostamaan minkä tahansa tulosyhdistelmän). Tämä johtuu siitä teknisestä seikasta että palvelumme suodattaa ensisijaisesti jo Veikkaukselle pelattujen rivien tietokannasta käyttäjän valitsemat rivit. Tähän tietokantaan on sen lisäksi pyritty muodostamaan mahdollisimman paljon ennestään pelaamattomia rivejä, mutta 5 kohteen Monivedossa datamäärä on niin suuri että siihen ei kovin suurimaalisia tuloksia pystytä lisäämään. Käytännössä tällä on hyvin pieni merkitys.

Mikäli et saa 5 kohteen SuperMonivedossa laajoja suodatuksia toimimaan, niin kokeile toista internet-selainta (voi auttaa muissakin ongelmatilanteissa). Esimerkiksi Internet Explorer saattaa rajoittaa lähetettävän HTML-lomakkeen koon niin että osa suodatusasetuksista jää tällöin uupumaan. Toimivaksi on testattu esimerkiksi Firefox.

Mikäli vika ei ratkea toisellakaan selaimella, niin yleensä ongelma on jäänyt asiakkaan ristiriitaisiin suodatusasetuksiin jotka estävät tulosten näkymisen. Jos et saa ongelmaasi ratkaistua niin laita meille mahdollisimman tarkka viankuvaus sekä kopioi ja liitä suodatussivun koko osoitekenttä. Me ei hirveästi nähdä mitä käyttäjä yrittää tehdä, joten siksi mahdollisimman hyvä dokumentointi auttaa meitä ratkomaan ongelmia. Kaikki kiireelliset vikailmoitukset tai yhteydenotot kannattaa tehdä yhteydenottolomakkeen kautta (vaikka info-sähköpostiosoitteemme olisikin tuttu), koska sen kautta viestit tulevat nopeammin ja saamme arvokasta lisätietoa automaattisesti. Löydät yhteydenottolomakkeen pääsivuston ylävalikon kirjekuorta klikkaamalla, tai valitsemalla Lisää… -> Yhteydenotto.