Veikkauskalenteri tietokoneellesi tai älylaitteellesi

Päivitys 28.9.2017: Tulosvetokohteet poistettu kalenterista.

AnnaBet tarjoaa automaattisesti päivittyvät Veikkauksen Tulosvedon, Monivedon ja Vakion kohteet omaan sähköiseen kalenteriisi. Kalenterin osoite on http://annabet.com/kalenteri.ics

Tuo osoite tulee asettaa kalenteriohjelmasi ”tilaa kalenteri”-toiminnolla, jotta se päivittyisi automaattisesti. Katso laitekohtaisia ohjeita alempaa.

Kyseessä on iCalendar-standardin mukainen kalenteri, joka toimii sadoissa eri kalenteriohjelmissa kuten esimerkiksi Applen kalenteri, Drupal, Google-kalenteri, Joomla, Lotus Notes, Microsoft Outlook,  Mozilla Thunderbird, Moodle, Nokia N9, Nokia N900, Windows-kalenteri, WordPress (pluginien kautta), Yahoo-kalenteri.

Tällä hetkellä kalenterissa ei ole automaattisia hälytyksiä / muistutuksia vaan se ainoastaan näyttää kalenterissasi pelikohteet ja pelivaihdot.

Kalenterimerkintöjen selitykset

Tapahtuman aloitusaika on 8 minuuttia ennen Veikkauksen peliajan umpeutumista, ja loppumisaika ottelun alkamisaika.
TV = Tulosveto
MV = Moniveto
Vakio = Vakio-veikkaus
Kun ottelun nimen edessä on pallukka niin kyseisenä tapahtuma-aikana on useita pelikohteita. Klikkaamalla tapahtumaa näet tarkemmat tiedot (max 4 ensimmäistä kohdetta kyseisenä ajankohtana).

Verkko-osoite sisältää linkin AnnaBetin etusivulle, josta löydät työkalut ohjelmalliseen pelaamiseen Tulosvetoon, Monivetoon sekä Vakioveikkaukseen. Luonnollisesti voit pelata kyseisiä kohteita myös suoraan Veikkauksen pelipalveluun tai muihin vedonlyöntitoimistoihin. AnnaBet.com ei ole kytköksissä Veikkaus Oy:hyn.

Euromäärät tarkoittavat kohteen pelivaihtoa. Mikäli samaan aikaan on useampi pelikohde, niin pelivaihto on ensimmäisestä pelikohteesta.  Myös mahdollinen lisäraha/extrapotti on mainittu. Kalenterisi muistiinpanot-kohdasta näet milloin tiedot on päivitetty.

Huom! Kalenteri päivittyy meidän osalta n. 15-60 minuutin välein, ja muut viiveet voivat tulla lähinnä oman kalenterisi päivitysviiveestä. Kalenteri kannattaa säätää päivittymään esimerkiksi 15 minuutin välein tai tunnin välein (jos tämän voi valita). Kohdetiedot päivittyvät yleensä päivittäin (joka aamu julkaistaan kyseisen päivän kohteet), eli tämä päivitystiheys vaikuttaa lähinnä kuinka ajan tasalla pelivaihto on.

Kuinka otat kalenterin käyttöön

iPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch (iOS-käyttöjärjestelmä)

Valitse asetukset -> posti, yhteystiedot, kalenterit -> lisää tili -> muu -> lisää tilattu kalenteri -> Palvelin: annabet.com/kalenteri.ics -> kuvaus: esim. Veikkaus tai AnnaBet.com, ”käytä SSL:ää” pois päältä.

IMG_2422Yläkuvassa iPhonen päivänäkymä ja alakuvassa tapahtuman tarkemmat tiedot.

IMG_2423Kuvassa Apple Watch -älykellon näkymä:

Apple_Watch_kalenteri

Android-puhelimet ja -tabletit (Google-kalenteri)

Kirjaudu Google-tilisi kalenteriin: https://www.google.com/calendar
Valitse vasemmasta reunasta Muut kalenterit -> Lisää URL-osoitteena -> URL-osoite: http://annabet.com/kalenteri.ics -> lisää kalenteri.

Android-puhelimessa tai -tabletissa tulee tämän jälkeen vielä valita tämä tuotu kalenteri.

Macin kalenteri

Valitse Macin kalenteri-ohjelman ylävalikon Arkisto-kohdasta ”Uusi kalenteritilaus…” ja syötä kalenterin osoitteeksi http://annabet.com/kalenteri.ics -> nimeä kalenteri esim. Veikkaus tai AnnaBet.com ja valitse automaattinen päivitys esim. 15 minuutin välein tai tunnin välein.

Windows-puhelimet ja -tabletit

Kirjaudu Outlookin / Microsoftin kalenteriisi https://calendar.live.com
Valitse Tuo -> Tilaa -> http://annabet.com/kalenteri.ics

Windows-puhelimessa tai -tabletissa tulee tämän jälkeen vielä valita tämä tuotu kalenteri.

 

Huom! Emme takaa tietojen oikeellisuutta emmekä palvelun jatkuvuutta. Kalenterin ominaisuuksia voidaan muuttaa ilmoittamatta.