Vakioveikkausohjelma julkaistu

Tutustu uuteen Vakioveikkausohjelmaamme osoitteessa annabet.com/vakio

Ohjelma näyttää värikoodattuna yli- ja alipelatut kohteet. Oletustodennäköisyydet tulevat sekä Veikkauksen Pitkävedon kertoimista laskettuna että myös kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen kertoimista.

Rastien määrä ei sanele peliesi hintaa, vaan voit aina valita että monenko euron edestä rivejä haravoidaan (muodostetaan satunnaisesti antamiesi suodatusehtojen puitteissa).

Kuvassa julkaisuhetkellä 5.5.2015 olevat valinnaiset suodatusominaisuudet:

Ohjelmassa on myös kätevä tulostarkistus automaattisesti päivittyvillä lopputuloksilla. Voit toki hyödyntää sitä otteluiden aikanakin rastittamalla pelitilanteiden mukaisia tuloksia (voit rastittaa tulostarkistuksessa kohteeseen myös kaksikin rastia esim. x2 tai 1x), mikä tekee tästä todella mielenkiintoisen tavan jännittää pelaamiesi rivien osumismahdollisuuksia.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi ei löydy yhtään yli 1.00 odotusarvon riviä?
Vakiosta ei aina välttämättä löydy syöttämilläsi todennäköisyysarvioilla yli 1.00 odotusarvon rivejä, vaikka olisi useampikin reilusti alipelattu kohde, kun täysosuman palautusprosentti on noin 15%. (Päivitys 3.8.2015: Vakion uudistuksen jälkeen päävoitot kasvoivat reilusti. Esimerkiksi 13 kohteen Vakiossa päävoitolle jaetaan nyt 27%.) Mutta Vakiossa voitollisen pelaamisen odotusarvon ei tarvitse olla yli yksi koska tämä odotusarvo huomioi ainoastaan täysosuman eikä alavoittoja.